Vormgeefster met gezond verstand!

Aangenaam!
Mijn naam is Vivian van Eijk, een 28-jarige jongedame, met 6,5 jaar ervaring als grafisch vormgever, een SintLucas diploma op zak & een eigen bedrijf.

Sinds 1 juli 2015 is mijn droom uitgekomen en ben ik gestart met Knap Staaltje, waarbij ik de zzp en mkb graag een handje wil helpen met een professionele uitstraling op het gebied van ontwerp & advies voor online media.

Referenties

johan

Als mkb’er is het belangrijk dat je goed voor de dag komt, een goed logo, huisstijl en complete uitstraling helpen hierbij. Bij Vivian vond ik precies wat ik zocht, een creatief, innovatief en meedenkende vormgever. Ik heb het als een prima samenwerking ervaren en kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Johan van Bakel - Edelsmederij Johan van Bakel

Michel

De kunst voor een grafisch ontwerper is de balans bewaken tussen de ideeën van de klant en de kwaliteit van een ontwerp. Dus niet alleen dat doen wat een klant vraagt, maar je vooral richten op wat deze nodig heeft. Dat kan Vivian goed. Ze is creatief en – niet geheel onbelangrijk – een positief en prettig mens.

Michel van Dooren - Marketeer

10502137_1541969472729607_3826144247924918009_n

Van wanten weten, creatief en eigenzinnig… En toch alles op tijd klaar. Dat is een knap staaltje, toch?

Jos Raeskin - Top! communicatie